Pumps

Nästa helg ska jag och mannen på en 40-års fest så jag har beställt ett par pumps. De kom med posten igår och de är riktigt läckra tycker jag iallafall. De är ett par Donna Girl pumps i satin med en klack med strass på. Nackdelen är att de var ganska så höga så nu måste jag träna att gå i dem, jag har till och med provat dammsuga i dem :D


Filmfestival!

Lördag=sovmorgon! Sov till 10 och det var sååå skönt! Sen gick dagen i rasande tempo, ena dotra åkte iväg med sin kompis och red/tolkade, andra åkte iväg till stan och sonen for och åkte slalom. Själv gick jag ut och gick med en kompis i det underbart vackra vädret.

Inför lördagsmyset laddade vi upp med 8 hyrfilmer, chips, godis och dricka. Sonen valde animerade, dotra med sovfrämmande valde skräckisar och jag valde kärlek.

Tv-rummet uppe installerades till skräck och det var underhållande att höra brudarna fnissa, skratta och emellanåt skrika från övervåningen. Dessutom gick de inte och la sig förrän klockan 6.40. Säger som barnen.....ORKA!

En helt underbar helg med många skratt och härliga ungar!


Tattoos

Åååå.....vad jag vill tatuera mig. Jag kan inte hjälpa det men jag tycker det är sååå snyggt med en tatuering på rätt ställe. Jag skulle vilja ha en text på handleden och en blomranka av något slag på vristen med mina barns namn. Något sånt här kanske eventuellt något mindre.


Vitt

Fyllde år för ett tag sedan, i måndags faktiskt, och fick en stor bukett med vita tulpaner av min svärmor. Jag älskar vita tulpaner eller vita rosor. Det är så stilrent och vacker som det är, tycker inte det behövs en massa annat krimskrams utan det är det enkla som faller mig i smaken. De står än på mitt köksbord och jag hoppas det står ett bra tag till.


Vilken helg!

Lördag morgon tog jag och några vänner bussen till "storstan" för att shoppa, äta, dricka och gå på Melodifestivalen. Lämnade bagaget på hotellet och sen blev det shopping. Jag köpte mest smink och fick dessutom lära mig hur jag skulle lägga ögonskuggan på bästa sätt. Superkul! Köpte mig en guld/glittrig och en blå/brun ögonskugga, en mascara, eyeliner samt två ögonskuggor som jag kan ha till vardags. Middan åt vi på Waldorf, jag åt chilikycklingen som jag tycker är supergod och stark. Råkade tappa besticken i golvet och när jag skulle ta upp dem så tippade stolen....ha, ha!
Stämmningen var på topp på Melodifestivalen, jag tycker att många av låtarna var helt ok.
Blev imponerad av att Danny tog sig tid att besöka lekterapin på Sunderbysjukhus, han var den enda av schlagerdeltagarna som ställde upp så det var ju kul att han även fick en direkt plats till finalen :D


RSS 2.0